Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch bedrijf met bijna 50 jaar ervaring, waarvan bijna 20 jaar in het merk Citroën. Norbert begon in 1972 samen met echtgenote Anita de zaak die uitgroeide tot een bedrijf met een uitstekende service, gekoppeld aan kwaliteit en klantentevredenheid. Jaren later namen zoon Bart en dochter Evi de zaak over en zetten deze verder met dezelfde passie en dynamiek.

Onze voornaamste doelstelling is een optimale dienstverlening garanderen, zodat onze klanten op beide oren kunnen slapen. Wij zijn ieders contactpersoon om intussen toch continue elke werkfase op te volgen, zodat wij onze klanten steeds gedetailleerd en met kennis van zaken technische uitleg kunnen verschaffen. Ook het personeel is steeds in de weer om u van dienst te zijn, van 's morgens tot 's avonds.

Onze werking verkoop

De toonzaal is steeds vrij toegankelijk tijdens de openingsuren. Indien gewenst kan u steeds vrijblijvend online of telefonisch een proefrit aanvragen (indien het voertuig beschikbaar is). We zullen u met goede raad bijstaan in de aankoop van uw nieuwe wagen.

 

Onze werking naverkoop

Afspraken kan men online (via de website) of telefonisch maken.Indien u wenst kan u bij het maken van uw afspraak een vervangwagen reserveren. Wilt u liever wachten tijdens de herstelling, dan is dit ook geen probleem. Er staat een wachtruimte en free WiFi ter uwer beschikking. Voor kleine herstellingen (lekke band, lampjes, remblokjes, olie bijvullen ...) mag u altijd zonder afspraak langskomen en gaan we u zo snel mogelijk helpen. Onze persoonlijke aanpak en technische kennis zijn onze grootste troef. U bent een klant en geen nummer....